Menu Close

Hjälp andra hitta rätt webbhosting!

När du använder ett eller flera webbhostingföretag är det fint om du kommer ihåg andra. Många undrar hur man hitta ett bra webbhotell och landar på sajter som jämför. Men de kommer inte att få den bästa informationen om inte du som vet lite mer hjälper till.

Dela med dig av ditt omdöme

Det tar inte många minuter för dig att lämna ett omdöme på en sajt som jämför webbhotell och ger mer information om varje tjänst. Numera är det bara att fylla i stjärnor och skriva en liten rad. När du gör detta är du en enorm hjälp för så många andra.

Bra att tänka på

När du delar med dig av din kunskap om webbhostingtjänster online ska du komma ihåg att tala om hur du använder tjänsten. Det är viktigt att förstå din nivå. Om du är nybörjare och vill tala om att ett visst webbhotell är superbra är det viktigt att du säger att du är ny på att bygga hemsidor.

Den som läser förstår på detta vis att något som du kan tycka är bäst kanske inte är lika aktuellt för den som redan är en fena på webbprogrammering. Dessutom är det viktigt att vara tydlig med kritik. Många gånger kan det vara personliga reaktioner som gör att vi känner på ett visst sätt.

Försök att vara saklig. Om något inte fungerade bör du tala om vad det var och varför om du kan. Det gör att folk som läser ditt omdöme kan göra sig en bättre uppfattning av den webbhostingtjänst som du betygsätter.